Loopt het even niet zo lekker op het secretariaat, is de werksfeer niet goed, zijn er veranderingen binnen de organisatie, of wil je efficiënter werken? Laat je je leiden door de waan van de dag en wil je meer overzicht? Wil je je leidinggevende meer laten excelleren of gewoon meer werkplezier? Kortom: waar word jij blij van?

Antwoorden die Asré support & coaching biedt door structuren te analyseren en werkprocessen te vereenvoudigen en te optimaliseren. Dit door inzicht te geven in het optimaal gebruik van digitale middelen tot aan het goed inzetten en toepassen van timemanagement. Maar ook door onderling elkaars kwaliteiten te (her)kennen en daar een beroep op te doen. Tips te geven hoe je omgaat met hoge werkdruk, conflicten en dilemma’s. De coaching op de werkvloer geeft concreet inzicht in verschillende zaken waardoor je (bewust of onbewust) wordt beïnvloed in je eigen gedrag en hoe je jouw werkwijze of aanpak kunt veranderen waardoor je niet alleen zelf nog blijer naar je werk gaat, maar het hele team vooral veel plezieriger met elkaar omgaat en samenwerkt.

“Maak gebruik van mijn ervaring. Met een andere blik en een frisse aanpak samen verbeteren. Op een positieve, prikkelende, deskundig manier en altijd met een vleugje humor.”

Wanneer | Voor wie?

  • bestuurssecretariaat
  • office managers
  • secretaresses / management assistenten
  • telefoniste / receptioniste
  • administratieve medewerkers

Wat brengt het jou?

  • je gaat effectiever met je tijd om
  • betere verdeling van de workload
  • trots op je vak
  • meer werkplezier
  • inzicht in je werkprocessen

Werkwijze

Benieuwd naar mijn aanpak of wil je meer te weten komen over hoe jij hier het beste gebruik van maakt, dan maak ik graag een kennismakingsafspraak. De verwachtingen van zowel mij als coach, als die van jou als de andere partij kunnen hierin dan rustig worden besproken en wensen uiteengezet. Samen kijken we hoe we elkaar kunnen helpen en versterken.

En wat als we het eens door andere ogen laten bekijken?

Hoe? Met behulp van mijn paarden. Coaching richt zich vooral op je persoonlijke/teamontwikkeling en effectiviteit. Zowel op het werk als privé word je bewust van jouw rol in het geheel. Waar mogelijk worden ook mijn medecoaches, de paarden, als leermeesters ingezet. Waarom? Het coachen met paarden heeft zich bewezen als een zeer effectieve manier van coachen. Paarden kunnen ons veel vertellen over ons eigen functioneren en ze spiegelen en reageren op het gedrag, gedachten en gevoelens van mensen. Dat maakt dat je als coach goud in handen hebt met je paard als medecoach.

Tijdens een sessie met mijn paarden kunnen allerlei aspecten van samenwerking, kwaliteiten, persoonlijk leiderschap, tot het verbeteren van de communicatie onderling aan de orde komen.

Paarden zijn van nature kuddedieren en weten als geen ander hoe essentieel het is om goed samen te werken en wat hiervoor nodig is. Ze zijn in staat om diverse dynamieken binnen een team in beeld te brengen en zullen op een directe duidelijke manier feedback geven: zonder oordeel.